nedjelja, 13. svibnja 2012.

Osijek - "grad dobrih poruka"


Ne znam jeste li primjetili neke od poruka ispisanih na tramvajima? Ili pak neke od minigrafita po gradskim pročeljima? Ja jesam, a vi ukoliko niste, zasigurno hoćete! Naime, 100-150 najboljih, VAŠIH poruka biti će ispisano po osječkim ulicama! Osijek postaje - "grad dobrih poruka", a prve pozitivne misli građana ispisane su već na tramvajima, ujedno prvim s klima uređajima koje je grad kupio od zagrebačkog ZET-a. 


“Voli svoj grad, jer grad to si ti”, “Ti si poseban”, “Hvala ti što brineš za mene”, samo su dio od 150 poruka koje će, na vrhuncu akcije Udruge za rad s mladima Breza, u kolovozu biti ispisane u obliku minigrafita po gradskim pročeljima, drvenim pločama na igralištima, na klupama.
Svi koji žele sudjelovati u akciji kojoj je cilj potaknuti mlade da preuzmu ulogu aktivnih građana sudjelovanjem u vođenju radionica stvaranja kreativnih poruka i postići prepoznatljivost Osijeka na nacionalnoj razini kao prvoga grada u kojem je pokrenuta inicijativa za bolje raspoloženje građana, svoje dobre poruke mogu poslati na e-mail:     grad.dobrih.poruka@gmail.com.





2 komentara: